Services

Streaming

Streaming

Met onze streamingdiensten bij WOLF44 brengen we jouw meetings, productvoorstellingen en boardroom sessies naar een hoger niveau door ze niet alleen binnen jouw bedrijfsomgeving te integreren, maar ze ook toegankelijk te maken voor zowel interne werknemers als externe deelnemers. Onze diensten stellen je in staat om interactie te bevorderen, waardoor alle betrokkenen actief kunnen deelnemen aan de discussie, ongeacht hun locatie.

3,2,1... We are LIVE!

Onze streamingoplossingen bieden de mogelijkheid om jouw evenement live te streamen naar een wereldwijd publiek, met geavanceerde functies zoals simultane vertalingen en voting systemen, waardoor taalbarrières worden overwonnen en de betrokkenheid wordt verhoogd. Dit alles gebeurt binnen een veilige omgeving waarin jij de volledige controle behoudt over wie toegang heeft tot de inhoud en hoe deze wordt gedeeld.

Zie onze streamingdienst als het produceren van een eigen TV-show, waarbij jouw boodschap, merk of idee op een professionele en boeiende manier wordt uitgezonden naar jouw doelpubliek, waar ook ter wereld. Bij WOLF44 zorgen we ervoor dat jouw digitale evenement niet alleen gezien, maar ook onthouden en gewaardeerd wordt door elke deelnemer.

Testimonials

What our clients say about us

WOLF44

Hallo!

Wij Zijn Een Team

Van Ervaren

Techniekers en Fixers.

If You Have A Problem, If No One Else Can Help…