Slim energiemanagement

Met de invoering van het capaciteitstarief, waarbij grote energiepieken extra belast worden, is slim energiemanagement belangrijker dan ooit. WOLF44 is gespecialiseerd in geavanceerde oplossingen voor energiemanagement die bedrijven helpen efficiënter om te gaan met hun energieverbruik, vooral als ze beschikken over zonnepanelen, laadpalen, batterijen of warmtepompen.

Onze systemen zijn ontworpen om optimaal gebruik te maken van de energie die door zonnepanelen wordt geproduceerd en door batterijen wordt opgeslagen. We begrijpen dat de grootste energieverbruikers vaak de laadpalen en warmtepompen zijn. Daarom implementeren we strategieën zoals het bufferen van warm water in het sanitair tijdens periodes van hoge productie en het zwaarder laten draaien van de warmtepomp overdag in plaats van ’s avonds wanneer de productie lager is. Dit helpt om minder energie terug te leveren aan het net en de opgewekte zonne-energie maximaal te benutten.

Gezien de beperkingen van batterijcapaciteit is het essentieel om deze optimaal te benutten. Onze apparatuur, die we in uw elektriciteitskast installeren, meet niet alleen het energieverbruik, maar stuurt ook uw warmtepomp, batterij en laadpaal aan. Via een bijbehorende app kunt u uw energieverbruik in realtime volgen en aanpassingen maken om het meeste uit uw installatie te halen.

Daarnaast kunnen wij laadpalen zowel op de site van uw bedrijf als bij de werknemers thuis installeren. Dit zorgt voor een geïntegreerde aanpak van uw energiemanagement, waarbij de efficiëntie en het gemak voor uw medewerkers worden gemaximaliseerd.

Samen zetten we ons in om uw duurzaamheidsdoelstellingen te behalen. Onze geavanceerde energiemanagementoplossingen verlagen niet alleen uw energiekosten, maar verminderen ook uw milieu-impact.

Investeer in de toekomst en ontdek hoe geavanceerd energiemanagement uw bedrijfsvoering kan transformeren en u kan helpen navigeren door de complexiteit van energietarieven.

Altijd toegang

  1. Real-time en historische energiegegevens: Verkrijg direct toegang tot actuele en historische data over uw energieverbruik, wat helpt bij het nemen van beter geïnformeerde beslissingen voor uw bedrijf.
  2. Uitgebreide analyse: Analyseer elektriciteit, zonne-energie, gas, water en andere inputs voor een volledig overzicht van het energieverbruik binnen uw bedrijfsomgeving.
  3. Kostenbesparing op apparaatniveau: Spoor energiekosten op tot op het niveau van individuele apparaten en identificeer waar uw bedrijf kan besparen.
  4. Geautomatiseerde energiebesturing: Controleer en automatiseer energiestromen voor efficiënter energiebeheer en lagere energierekeningen in uw onderneming.
  5. Naadloze integratie: Beheer verlichting, verwarming, beveiliging en energieverbruik vanuit één systeem voor een gestroomlijnde bedrijfsvoering.
  6. Efficiënt energiebeheer: Optimaliseer het gebruik van zwaardere apparaten zoals warmtepompen en laadpalen binnen uw bedrijfsinfrastructuur.
  7. Verhoogd comfort en veiligheid: Geniet van een verbeterde werkomgeving door geavanceerde automatisering, wat bijdraagt aan zowel comfort als veiligheid voor uw medewerkers.

Integrale oplossingen

Wat als uw bedrijfsomgeving niet alleen slim is, maar u ook slimmer leert omgaan met uw energieverbruik?

Bij WOLF44 gaan we een stap verder in het optimaliseren van automatisering door energiemanagement te koppelen aan het KNX-systeem, de wereldwijde standaard voor woning- en gebouwautomatisering. Dit betekent dat we niet alleen focussen op het efficiënt beheren van uw energieverbruik, maar ook op totale controle en slimme integratie van uw bedrijfsomgeving.

Door energiemanagement te integreren met KNX, wordt uw bedrijf niet alleen slim, maar leert u ook slim om te gaan met uw energiebeheer.

Dit systeem stelt u in staat om alle aspecten van uw automatisering — van verlichting en verwarming tot beveiligingssystemen en energiebeheer — naadloos te beheren. De combinatie van KNX met ons geavanceerde energiemanagement biedt real-time inzicht in uw energieverbruik, waardoor u proactief energie kunt besparen en uw operationele kosten kunt verlagen.

Met KNX kunt u het energieverbruik van zwaardere apparaten zoals warmtepompen en laadpalen voor elektrische voertuigen efficiënter beheren. Dit systeem optimaliseert automatisch wanneer en hoe deze apparaten energie gebruiken, afhankelijk van uw dagelijkse behoeften en piekmomenten van energieproductie. Dit verhoogt niet alleen de efficiëntie van uw bedrijfsomgeving, maar maakt het ook mogelijk om uw energiegebruik aan te passen aan de beste tarieven, waardoor u kosten bespaart.

Met WOLF44 wordt uw bedrijf een echt slimme omgeving, waarbij u volledige controle heeft over elke functie, allemaal binnen handbereik. Deze integratie zorgt voor een naadloze werking en een aanzienlijke verbetering in comfort, veiligheid en energie-efficiëntie.

“Bij WOLF44 combineren we innovatie met praktisch energiemanagement, waardoor uw bedrijfsomgeving niet alleen slim wordt, maar ook klaar is voor de toekomst. U bespaart kosten, verhoogt de efficiëntie en draagt bij aan een duurzamere wereld.”

WOLF44 is jouw partner in elektrotechnische totaaloplossingen.

Klanttevredenheid

Bij WOLF44 is klanttevredenheid niet slechts een indicator; het is de standaard die bepaalt hoe wij ons onderscheiden in de industrie en de spiegel van de kwaliteit van onze dienstverlening. Wij bieden uitgebreide ondersteuning en nazorg, zodat onze klanten altijd kunnen rekenen op snelle en efficiënte hulp bij vragen of problemen. Deze toewijding aan ondersteuning zorgt voor continuïteit en optimale werking van uw systemen. Onze proactieve en klantgerichte aanpak stelt ons in staat om een hoog serviceniveau te leveren dat aansluit bij de specifieke behoeften en verwachtingen van bedrijven en industriële klanten.

Nieuwste technologieën

WOLF44 implementeert de nieuwste technologieën, waardoor uw bedrijf profiteert van de meest geavanceerde en efficiënte automatiseringsoplossingen. Onze oplossingen zijn ontworpen met de gebruiker in gedachten, en resulteren in intuïtieve en eenvoudig te bedienen platforms die naadloos integreren in uw dagelijkse bedrijfsvoering. WOLF44 levert volledige integratie van diverse systemen binnen uw bedrijfsomgeving. Van verlichting en klimaatbeheersing tot beveiliging en multimedia, al uw systemen werken samen onder één gebruiksvriendelijk platform, wat bijdraagt aan een verbeterde werkervaring en verhoogde operationele efficiëntie.

Transparante offerte

Bij WOLF44 hanteren wij een transparante benadering in onze offertes. Wanneer u een offerte van ons ontvangt, kunt u erop vertrouwen dat deze helder, direct en vrij van verrassingen is. Wij geloven in eerlijkheid en duidelijkheid, zonder verborgen kosten of onverwachte wendingen. Onze offertes reflecteren nauwkeurig de scope van het project en de bijbehorende kosten, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Deze transparantie en integriteit in onze prijsstelling zorgen voor een solide vertrouwensbasis met onze zakelijke klanten, wat bijdraagt aan een positieve en zorgeloze samenwerking. Bij WOLF44 is uw financiële zekerheid net zo belangrijk als de kwaliteit van onze dienstverlening.

Duurzaamheid

Bij WOLF44 staat duurzaamheid voorop. Wij zetten ons in voor het gebruik van milieuvriendelijke materialen en verantwoorde methoden voor afvalverwerking. Door consequent te kiezen voor groene oplossingen en deze actief te integreren in onze bedrijfsvoering, dragen wij bij aan een duurzamere toekomst. Onze inzet voor duurzaamheid betekent dat we voortdurend streven naar milieuvriendelijke alternatieven en innovatieve technieken die de ecologische voetafdruk van onze projecten minimaliseren. We selecteren zorgvuldig materialen die minder schadelijk zijn voor het milieu en hanteren methoden die afval verminderen en verantwoord verwerken. Dit resulteert in ecologisch verantwoorde en hoogwaardige resultaten voor onze klanten. We geloven dat het mogelijk is om uitstekende kwaliteit te leveren terwijl we tegelijkertijd bijdragen aan de bescherming van onze planeet.

Maatwerk

Elk project bij WOLF44 wordt benaderd met een maatwerkfilosofie. Vanaf het initiële ontwerp tot de uiteindelijke installatie, fungeren wij als een denktank die oplossingen creëert die specifiek zijn afgestemd op de unieke behoeften en eisen van uw bedrijf. Door diepgaand te luisteren en te analyseren, ontwikkelen wij geavanceerde en op maat gemaakte systemen die uw bedrijfsprocessen optimaliseren en uw concurrentiepositie versterken. Onze maatwerkfilosofie zorgt ervoor dat u profiteert van systemen die niet alleen passen bij uw huidige behoeften, maar ook bijdragen aan uw groei en succes in de toekomst.

Flexibiliteit

Bij WOLF44 staat de klant centraal in alles wat we doen. We stemmen onze planning en werkzaamheden naadloos af op uw specifieke behoeften en tonen maximale flexibiliteit in zowel timing als opdrachtuitvoering. Of het nu gaat om het aanpassen van deadlines, het werken buiten reguliere kantooruren, of het aanpassen van onze aanpak aan veranderende projectvereisten, wij passen ons aan om ervoor te zorgen dat uw doelen worden bereikt zonder compromissen. Onze flexibiliteit in timing en uitvoering betekent dat we altijd klaarstaan om te reageren op onverwachte veranderingen en nieuwe uitdagingen, zodat uw project op schema blijft en aan alle verwachtingen voldoet.

Deze klantgerichte benadering zorgt voor een soepele en efficiënte projectuitvoering. Door nauw samen te werken en actief te luisteren naar uw behoeften, kunnen we proactief inspelen op uw wensen en zorgen we ervoor dat elk aspect van het project tot in de puntjes is verzorgd.

WOLF44 aan het werk

Bij WOLF44 is passie de drijvende kracht achter alles wat we doen. Tevreden? Dat is voor ons slechts het begin.

Onze betrokkenheid overstijgt de standaard zakelijke transacties; wij hebben een onwrikbare missie: met een scherp oog voor detail en een vastberaden toewijding aan kwaliteit streven wij ernaar om uw verwachtingen niet alleen te vervullen, maar te overtreffen.

Bij WOLF44 gaan we verder dan de “extra mile”, altijd met een glimlach. Wij leveren resultaten die net zo uniek zijn als onze drive.

De kracht van passie, dàt is de essentie van WOLF44.

Door onze gedrevenheid en toewijding garanderen wij dat uw zakelijke doelen niet alleen worden behaald, maar worden overtroffen met uitzonderlijke resultaten die uw bedrijf naar een hoger niveau tillen.

Let’s Get It Started.

Graag maken wij een vrijblijvende offerte.