Services

AUDIO-VIDEO BEDRIJVEN

AUDIO-VIDEO BEDRIJVEN

WOLF44 is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige audio- en video-oplossingen voor zakelijke klanten, waarbij we uitsluitend kiezen voor pure high-end technologieën. Als erkende integrator en Premium Partner van toonaangevende merken zoals PHILIPS, YEALINK, BARCO, AUDAC en TELEVIC, staan we garant voor top-notch technologieën die voldoen aan de hedendaagse behoeften van professionele settings.

Onze expertise omvat het ontwerpen en implementeren van geavanceerde digitale signage systemen, videowalls en presentatiedisplays die uw bedrijfscommunicatie en presentatiecapaciteiten optimaliseren.

Boardrooms en conferentiezalen

Onze oplossingen zijn perfect afgestemd op high-end boardrooms en uitgestrekte conferentiezalen. Wij zorgen voor een naadloze integratie van zowel on-site als remote audio en video. Elke spreker komt helder en correct in beeld, compleet met relevante details zoals naam en functieomschrijving, om de communicatie en interactie te optimaliseren. Geavanceerde functies zoals veilig digitaal stemmen en speakermanagement zorgen voor een gestructureerde dialoog en een professionele vergaderervaring, allemaal binnen een veilige en beveiligde omgeving.

Aula’s en grote presentatieruimtes

Voor aula’s en grote presentatieruimtes bieden we oplossingen die naadloos integreren met uw bestaande infrastructuur. Onze systemen garanderen een ongeëvenaarde beeld- en geluidskwaliteit, waardoor elke presentatie helder en effectief wordt overgebracht. We implementeren technologieën die uw operationele processen verbeteren en uw boodschap krachtig overbrengen.

High-end conference rooms

Bij WOLF44 zetten we de standaard voor High-end conference rooms, met een focus op het leveren van ongeëvenaarde audio-ervaringen als erkende integrator en Premium Partner van TELEVIC, de top in de markt. We zijn uitgerust om zowel middelgrote als grote vergaderruimtes te transformeren met de meest geavanceerde audio-oplossingen die vandaag beschikbaar zijn, allemaal binnen een uiterst veilige omgeving.

 

If you can be heard someone is listening

Onze expertise strekt zich niet alleen uit tot superieure audio-integratie, maar omvat ook geavanceerde video-integratie en streamingdiensten, waardoor elke boardroom wordt omgevormd tot een waar controlecentrum voor uw bedrijf.

Met onze technologie kunt u vergaderingen leiden met kristalhelder geluid, vlekkeloze visuals en de mogelijkheid om naadloos te streamen, waardoor uw communicatie en besluitvorming naar een hoger niveau worden getild.

 

Safe streaming en hybride meetings

Wij bieden veilige streamingmogelijkheden binnen uw organisatie, waarbij uw content exclusief toegankelijk blijft voor beoogde kijkers. Onze systemen zijn ideaal voor grootschalige hybride meetings, productlanceringen en belangrijke interne mededelingen. Permanente en tijdelijke oplossingen garanderen naadloze video- en audiocommunicatie, waardoor u uw boodschap helder en effectief kunt overbrengen aan een wereldwijd publiek.

Deze high-end benadering garandeert dat uw vergaderingen niet alleen productief maar ook naadloos en professioneel verlopen, ongeacht het aantal deelnemers on-site of digitaal. Met onze technologieën kunt u ervoor zorgen dat elke presentatie, aankondiging of evenement met de hoogste kwaliteit wordt gestreamd, waardoor uw boodschap, ongeacht de locatie van uw publiek, resonantie vindt. We zorgen voor een naadloze integratie van zowel de on-site als de remote audio, compleet met opties voor simultaan vertalen, speak management en de integratie van vote management voor digitaal stemmen – binnen de normen van de huidige IT-security.

Testimonials

What our clients say about us

  • “WOLF44 heeft ons probleem fantastisch opgelost en wij zijn zeer blij met ons nieuwe geluid! Geen vraag was teveel, en de hulp was snel, correct en professioneel. Bij een volgende keer twijfelen wij geen moment…1 adres…WOLF44”

    Dance Studio Dance One

  • “Meedenkend, topservice!

    Een echte aanrader!”

    Nathalie Vandenbussche

WOLF44

Hallo!

Wij Zijn Een Team

Van Ervaren

Techniekers en Fixers.

If You Have A Problem, If No One Else Can Help…