Services

AUDIO INTEGRATIE – HORECA

AUDIO INTEGRATIE – HORECA

Bij WOLF44 begrijpen we dat in de horeca elk detail telt, en dat geldt zeker voor de audio-ervaring.

Als erkende AUDAC-integrator brengen we meer dan alleen muziek naar je zaak; we brengen een volledig afgestemde sfeer die je gasten zullen waarderen en onthouden. Ons proces begint met een grondige evaluatie van je ruimte en behoeften, waarna we een op maat gemaakt audiosysteem ontwerpen dat perfect past bij de acoustiek en esthetiek van je etablissement.

Good food, great vibes, perfect moments.

Van zone-specifieke geluidsoplossingen die verschillende sferen binnen één locatie mogelijk maken, tot gebruiksvriendelijke interfaces waarmee je personeel eenvoudig de controle over de muziek behoudt, wij zorgen voor alles. Onze installaties zijn niet alleen gericht op het leveren van superieure geluidskwaliteit maar ook op duurzaamheid en betrouwbaarheid, zodat je systeem dag in dag uit presteert, zonder haperingen, zowel indoor als outdoor.

Met WOLF44 en AUDAC haal je niet zomaar een audiosysteem in huis, maar een strategische partner die meedenkt over hoe geluid je merk kan versterken en de klantervaring kan verrijken. Of je nu een subtiele soundtrack wilt voor je boetiekhotel of een dynamisch geluidssysteem voor je nachtclub, wij staan klaar om je visie te realiseren.

Testimonials

What our clients say about us

  • “WOLF44 heeft ons probleem fantastisch opgelost en wij zijn zeer blij met ons nieuwe geluid! Geen vraag was teveel, en de hulp was snel, correct en professioneel. Bij een volgende keer twijfelen wij geen moment…1 adres…WOLF44”

    Dance Studio Dance One

  • “KSK Ekeren Donk is enthousiast over de samenwerking met WOLF44 voor de ontwikkeling van ons nieuwe clubgebouw, waar hun expertise en klantgerichte benadering een toekomstbestendige uitvoering garanderen.”

    Steve Schrauwen

WOLF44

Hallo!

Wij Zijn Een Team

Van Ervaren

Techniekers en Fixers.

If You Have A Problem, If No One Else Can Help…