Domotica/KNX

WOLF44 specialiseert zich in totaaloplossingen op het gebied van automatisering, van eenvoudige basis Domotica/besturingssystemen voor particulieren tot geavanceerde high-end automatiseringssystemen via KNX voor bedrijven. Wij bieden maatwerk in elke fase: van het initiële ontwerp en de programmering tot de uiteindelijke installatie, zorgen wij voor een naadloze integratie die perfect aansluit bij uw behoeften.

Flexibiliteit

KNX transformeert jouw huis in een slimme woonomgeving die intuïtief meebeweegt met jouw dagelijkse ritme. Dit systeem centraliseert de bediening van al jouw slimme apparaten – van verlichting, verwarming en rolluiken tot alarmen – via één gebruiksvriendelijke interface. Dit draagt niet alleen bij aan jouw comfort, maar verlaagt ook de energiekosten aanzienlijk.

Met KNX staan de mogelijkheden voor jouw moderne infrastructuur onbeperkt open, doordat alle essentiële technieken naadloos geïntegreerd kunnen worden.

Safe & Futureproof

Alles functioneert binnen een beveiligde omgeving, met behoud van de mogelijkheid tot communicatie met externe slimme apparaten.

Je kunt opschalen naar complete bedrijfsautomatisering, en dit alles wordt aangestuurd via een userfriendly en intuïtief platform.

Ontwerp & Installatie

Het WOLF44 team zet jouw persoonlijke wensen om in een op maat gemaakte oplossing.

Ons deskundige team staat klaar om de installatie vakkundig voor je te verzorgen en zorgt er bovendien voor dat je een gedegen training ontvangt.

Zo ben je volledig toegerust om zelf met het systeem aan de slag te gaan.

WOLF44, een one-stop-shop

Klant Tevredenheid

Klanttevredenheid is de ultieme maatstaf voor het succes en de kwaliteit van onze dienstverlening.

Budget Proof

WOLF44 hanteert altijd een transparante offerte, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Flexibiliteit

We passen ons zowel wat betreft timing als opdrachten graag aan jouw wensen aan.

Milieubewust

We maken consequent duurzame en milieubewuste keuzes, zowel in de gebruikte materialen als in de verwerking van afval.

Veilig

Veiligheid heeft bij ons de hoogste prioriteit, zowel tijdens de uitvoering van de werkzaamheden als in de afwerking.

Proper & Afgewerkt

Wanneer we een opdracht opleveren, betekent dit dat deze direct klaar is voor gebruik.

WOLF44 aan het werk

Bij WOLF44 stroomt passie door ons DNA. We streven er voortdurend naar om onze klanten niet alleen tevreden, maar ook gelukkig te maken. Ons werk gaat verder dan alleen zakelijke transacties; het is een toewijding om aan uw behoeften te voldoen en uw verwachtingen te overtreffen. Met oog voor detail en een diepgewortelde toewijding aan kwaliteit, bieden we oplossingen die niet alleen voldoen aan uw eisen, maar die ook een glimlach op uw gezicht toveren. Of het nu gaat om producten, service of ondersteuning, we zetten onze passie in om uw ervaring met WOLF44 onvergetelijk te maken.

Let’s Get Started

Kunnen we helpen? Graag maken wij een vrijblijvende offerte.